Bu Blogda Ara

30 Eylül 2013 Pazartesi

GÜNÜN OJESİ: FLORMAR WET LOOK 06

    Günün ojesi; capcanlı rengi, mükemmel geniş fırçasıyla elimin en sık gittiği Flormar Wet Look serisinin 06 rengi. 
Wet look 06
Flormar Wet Look geniş ve yumuşak fırçası sayesinde tek seferde oje uygulamayı mümkün kılan harika bir oje. Kesinlikle sırf bu sebeple bile tercih edilebilir.

28 Eylül 2013 Cumartesi

WATSONS ALIŞVERİŞİM: DOWN UNDER NATURAL'S ARGAN SERİ

     Saçlarımın özel bakıma ihtiyacı olduğu için kullandığım ürünlerde çok hassas davranıyorum. Watsons Mağazasına gide gele, hakkında yapılan yorumları okuyarak sonunda Down Under Natural's Argan serisi alışverişimi yaptım :) Hazır 3 al 2 öde kampanyası da varken bol bol stoğumla çıktım mağazadan... 
watsons alışverişi
    Daha önce saçlarıma yoğun olarak uyguladığım kür ile yanık ve yıpranmış yapısından nasıl kurtulduğumu yazmıştım. Okumak isterseniz tık tık tık. Şimdi benim için Down Under Natural's argan serisiyle yeni bir kür başlamıştır...

25 Eylül 2013 Çarşamba

KOZMETİK DİYETİ: PROJECT PAN-2

     Bugün Kozmetik Diyetimin ilk ayını diyetime sadık bir şekilde doldurdum :) Fazlasıyla kalabalık bir listeyle başladığım diyetimde 1. ayımın değerlendirmesini, biten ürünlerimi ve yerine yeni eklenenleri bu yazımda inceleyelim istedim. İlk yazıma gözatmak isterseniz Project Pan-1 ;) 
    
    Kozmetik Diyetine Sevgili Alice öncülüğünde birçok arkadaşımla başladık. Elimizde unutulan, ömrü azalan, bitmek üzere olan ürünleri çöpe gitmemesi için raf önlerine çıkartarak hem vicdanımızı rahatlatıyoruz hem cebimizi hemde dolaplarımızı...

    Kozmetik diyeti süresince elimde olan hiçbir ürünün ikincisini satın almadım. Yoğunlaşarak kullanmaktan sıkıldığım kozmetiklerimin bazılarını bitirdim bile :) Bitirdikçe bir kutuda biriktirdiğim ürünler bana çok keyif verdi, eğer hala başlamadıysanız buyrun katılın bana diyet arkadaşım olun ;) 

Diyetimiz Kasım ayında bitecek ama elimde o kadar çok stok ürün var ki benim kozmetik diyetim ocak ayına kadar sürse bitmez herhalde :)

    Öncelikle geçtiğimiz bir ayda neler bitirdim onlara bakalım;
kozmetik ürünleri

24 Eylül 2013 Salı

15 GÜNLÜK YOĞUN SAÇ BAKIM TERAPİM: KURU YIPRANMIŞ VE YANIK SAÇLARIM VARDI!

      Sonunda yoğun çalışmalarım sayesinde saçlarımı neredeyse kurtardım ve bu mutlulukla postumu hazırlayabilirim :)
1 senedir açıcı, boya, balyaj, yine açıcı boya, yine açıcı yine boya derken defalarca istediğim tonu elde etmek için bir ton işlem yapıldı saçlarıma. Tüm bu başıma gelenlerden sonra artık kuaförlerden pes ettim! (5 aydır saçlarımı kendim boyuyorum ve oryal/açıcı kullanmadan istediğim sarı rengi de gayet güzel elde ettim! Bununla ilgili postu da mutlaka hazırlayıp yayımlayacağım, benimle aynı durumu yaşayanlarınız çok biliyorum ;) )
dax bc matrix biolage 

22 Eylül 2013 Pazar

DEICHMANN ALIŞVERİŞİM: KIŞA HAZIRLIK EV BOTU

     Yazın bittiğine sanırım kendimi inandırmaya başladım kışa hazırlık kapıda :) Deıchmann çok sık alışveriş yaptığım bir mağaza değil ama nedense aldığım her ürününden de memnun kaldım :)  Tabi şunu da belirtmek isterim hiç ayakkabı alışverişi yapmadım bilmem tavsiye eder misiniz? :) 
ev botu
    Ev botlarını çok seviyorum, mağazada öylesine bakınırken rengini ve desenini beğenip rafa uzandım sonra fiyatını da görünce detaylı incelemeye aldım:) 16,90'dan 19,90'a kadar çeşitleri vardı. Benim aldıklarım 19,90lık olanlardan.

20 Eylül 2013 Cuma

Uppsss MİM MİM :)

     Mim zincirine Ela Göz tarafından eklenip bende bu şirin olaya katıldım :) Kendisine teşekkür ediyorum. Aklıma ilk gelen cevaplarla işte yanıtlarım ;) 

1- Hayatınızda mucize olarak nitelendirdiğiniz bir olay yaşadınız mı?
     Benim mucizelerim genelde hayvan dostlarımla yaşadıklarımdır :) Geçen sene muhabbet kuşum Çiko kaçmıştı ve çok ağlamıştım, birkaç gün sonra eve geldiğimde Çikonun kafesinin üstünde başka bir muhabbet kuşu vardı :))) O da Çikom gibi kaçmıştı anlaşılan açık olan pencereden girip kafese konmuş, çikom dönmedi ama acımı hafifleten başka bir kuş mucize gibi gelmişti...

2- Almayı düşünüp de alamadığınız ne var?
      Aslında o kadar çok şey var kiiiii düşünürken bile aklımı kaçırabilirim :) Onun için bu soruya uzun vadeli bir cevap vererek geçiştireceğim, kendime ait bahçeli bol patili şirin bir ev istiyorummmm :) :Pp

3- Kıyafet konusunda takıntılarınız var mı?
     Ah kahretsin ki var, tulumları ve şalvar pantalonları çok seviyorum aşırı rahatlar... Beyaz atlet blue jean de en kararsız anlardaki kurtarıcım :)

4- Nefret ettiğiniz huylar veya insanlar?
    Bağırarak konuşan, sinirli, karamsar ve negatif insanlar aman benden uzak dursun, hayatta mutlu olmak için birçok sebep var bence...

3 Eylül 2013 Salı

WATSONS NEMLENDİRİCİ ÇORAPLAR

     Watsons 3 al 2 öde kampanyasıyla denemeye karar verdiğim nemlendirici çoraplar çok şirin :) 
Nemlendirici çorap
     Yaz kış ayaklarımın neme çok ihtiyacı oluyor, neredeyse her gece mutlaka kremleyip pamuklu çoraplarımı da giyer yatarım. 
     2 çift aldığım watsons nemlendirici çorapları çok sevdim. Normal pamuklu kumaş dokusunda, çok ayrı bir özelliği yok.

1 Eylül 2013 Pazar

VICHY PURETE THERMALE ARINDIRICI KREM PEELİNG

     Vichy Purete Thermale serisinin uzun zamandır severek kullandığım Arındırıcı Krem Peeling'i artık bitmek üzere. Bu kadar memnunken yazısını yazmamak olmazdı. 
Purete Thermale Arındırıcı Peeling krem dokusunda, cildime peeling uygularken aynı zamanda da beslendiğini hissettiriyor.